اصول مشتری مداری در کسب و کارها

4.17 از 5 (6 نظر)

مشتری مداری در کسب و کار

مشتری، ضامن بقای یک تجارت و سازمان است و حیات کسب‌ و کار ما به وجود مشتریان وابسته بوده و حفظ مشتری‌، سخت‌ترین جزء توسعه‌ی یک سازمان به حساب می آید. امروزه در دنیای کسب‌‌وکار که رقابت با سرعت در حال افزایش می باشد حفظ مشتری و مشتری مداری مهمترین اصل است. کوچک‌ترین غفلت، منجر به نارضایتی مشتری، قطع ارتباط او با ما و جذب توسط دیگر رقیبان می‌شود. سازمان‌ها و شرکت‌هایی که نیازهای مشتری، کیفیت محصول و ارائه خدمات را در اولویت قرار می‌دهند، در عرصه رقابت موفق‌تر هستند. در این مقاله با مشتری مداری و اصول آن برای فروش بیشتر آشنا می‌شوید.

 

چگونگی-ارتباط-با-مشتری

 

 

مشتری مداری چیست؟

اگر بخواهیم تعریف مشتری مداری را بگوییم شاید بتوان گفت ارائه خدمات فراتر از نیاز مشتری، بگونه ای که مشتری علاوه بر راضی بودن از خدمات و محصولات و همچنین رفتار فروشندگان ، سازمان و محصولات ما را به دیگران نیز معرفی نماید.

اگر سازمانی نتواند مشتریان خودش را راضی نگه دارد و در امر مشتری مدار ضعیف باشد مطمئناً نمی تواند زمان طولانی در دنیای کسب و کار دوام بیاورد مشتری های امروزی مایل هستند سازمان هایی را انتخاب کنند که علاوه بر خدمات حرفه ای، بهترین رفتار را نیز با وی داشته باشند.

کاربرد-ارسال-پیامک-در-شرکتها-و-موسسات

 


اصول اولیه مشتری مداری در کسب و کارها :

1. آموزش و دانش

شما ارائه دهنده هر خدمت و یا محصولی که باشید، می بایست در مورد آن، اصول استفاده از آن، اشکالات و نقاط قوتش اطلاعات جامع داشته باشید. دانش بالای شما در زمینه فروش می تواند شما را در جایگاه یک مشاور قرار دهد تا فروشنده. هرچقدر شما اطلاعات بالایی داشته باشید، اعتماد خریداران را در مورد نوع محصولاتشان بالا خواهید برد و ارتباط قوی بین شما و مشتری ایجاد خواهد شد.

2. سرعت ارائه خدمات

هرگز مشتری را معطل نکنید. زمان خودتان را به گونه ای مدیریت نمایید که به امورات تمام مشتریان برسید. اگر مشتری حضوری دارید، با دقت و سرعت کارشان را پیگیری کنید. اگر به صورت تلفنی با مشتریان خود در ارتباط باشید، هرگز مشتری را بیش از 30 ثانیه پشت خط منتظر نگه ندارید. اگر بررسی درخواستش طولانی باشد، می توانید پس از انجام کارش با او تماس گرفته و او را مطلع کنید.

3. احترام به مشتری

بقای تمام خدمات و محصولات به مشتریان و مصرف کنندگان آن است. احترام به مشتری را سرلوحه تمام کارهای خود قرار دهید. ممکن است با مشتری بی ادب و یا عصبانی برخورد نمایید اما شما در تمام لحظات خونسردی خودتان را حفظ نمایید و هرگز با مشتری برخورد بی ادبانه نداشته باشید.

4. افزایش کیفیت

هر محصولی هم که داشته باشید، به کیفیت آن بها دهید. شاید تا مدت محدودی شاهد خرید محصول خود باشید، اما پس از مدتی هیچ فروشی نخواهید داشت. می توانید با ارتباط با مشتریان خود و دریافت بازخوردهای آنان متوجه نقاط ضعف کارتان شوید.

 

در صورتی که به اطلاعات بیشتری در این زمینه نیاز دارید یا سوالی برایتان پیش آمده است ، با بخش پشتیبانی پارس گرین به شماره تلفن 02141757000 تماس بگیرید .

 

telephone

مشاوره-رایگان


 

 

کد BSC : 663751171032220251385775810-11596;