جلوگیری از به وجود آمدن سوء تفاهم با سامانه صوتی

4.25 از 5 (4 نظر)

ارسال پیام صوتی؛ روح و جان تلفن

اگر دقیقش را بخواهید زمین در حال طی کردن 1876 امین چرخش میلادی خود به دور خورشید بود که تلفن به دنیای شلوغ و پلوغ ما آمد. خب، اتفاق بزرگ و مهمی بود. اگر شک دارید یا متوجه منظورم نمی‌شوید فقط کافی است نگاهی به سبک زندگی خود یا اطرافیانتان بیندازید. البته الآن قصد ندارم راجع به رشد فزاینده نقش تلفن و ارتباطات در زندگی امروزمان حرف بزنم، اما به هر حال تلفن به دنیا آمد و وظیفه اصلی آن از ابتدای تولد، ارتباط صوتی بود.

با گذشت زمان تلفن هم رشد کرد و به اشکال جدیدی مثل گوشی موبایل درآمد و امکانات جالبی برای برقراری انواع ارتباط به آن اضافه شد. یکی از این امکانات معروف و پرکاربرد امکان ارسال پیامک متنی بود. که البته به محبوبیت زیادی بین کاربران دست یافت و با اینکه زمان زیادی از ظهور پیامک می‌گذرد (حدود 30 چرخش کامل زمین به دور خورشید)، هنوز هم زیاد استفاده می‌شود.

جلوگیری-از-به-وجود-آمدن-سوء-تفاهم-با-سامانه-صوتی

 

حالا سؤال مهمی پیش می‌آید : آیا ماهیت اصلی و رسالت اولیه تلفن که همان تماس صوتی است، تحت تأثیر راه‌های ارتباطی جدید مثل پیام رسان‌ها و پیامک متنی، به حاشیه رانده شده؟

به نظر می‌آید برای پاسخ به سؤال بالا، لازم است تا مروری بر ویژگی‌ها و مزیت‌های منحصر به فرد تماس صوتی نسبت به پیامک متنی داشته باشیم. در واقع موارد ظریف و مهمی هستند که فقط صدا از پسشان بر می‌آید و از عهده متن خارج است. در ادامه چند مورد از این ظرایف را بررسی می‌کنیم:

1. جلوگیری از به وجود آمدن سوءتفاهم

تماس تلفنی همیشه شفاف تر و تأثیرگذارتر از پیام متنی است. زیرا با پیام متنی نمی‌توانید احساستان را انتقال دهید و این ممکن است برای گیرنده پیام ایجاد سو تفاهم کند. در واقع برخی اوقات لحن صدا می‌تواند در انتقال معانی قوی تر از کلمه‌ها عمل کند. تا جایی که می‌تواند پیام‌های متضاد با خود گفتار نیز به گیرنده انتقال دهد.

2. مطرح کردن موضوعات مهم

البته که صحبت چهره به چهره بهترین راه برای حل و فصل مسائل مهم است. اما آیا همیشه امکان دسترسی به افراد برای گفت ‌و گوی حضوری وجود دارد؟ مسلماً نه. با در نظر گرفتن این محدودیت، بعد از گفت و گوی چهره به چهره، تماس تلفنی مؤثرترین و به صرفه ترین راه انتقال پیام به دیگران است.

در ضمن ارسال پیامک صوتی باعث ایجاد صمیمیت بین شما و مخاطبتان می‌شود. و قادر خواهید بود که در مواقع ضروری پیام‌های مهم خود را به آن‌ها برسانید. در واقع تماس صوتی تنها ارتباط چشمی و زبان بدن را از ارتباط رو در رو کم دارد.

3. اطمینان از دریافت و شنیده شدن پیام

احتمالاً شما هم این تجربه ناخوشایند را داشته‌اید که برای شخصی پیام متنی ارسال کنید و به دست او نرسد. یا این که دریافت شود اما او پیامک را نخواند. متأسفانه امروز به دلیل حجم بالای پیامک‌های متنی تبلیغاتی که افراد در طول روز دریافت می‌کنند، دیگر مردم نسبت به پیامک‌های متنی خود بی توجه اند و احتمال اینکه پیامک شما خوانده نشود زیاد است. در مقابل با ارسال پیام صوتی مطمئن خواهید بود که پیام با احتمال بالایی به دست مخاطب می‌رسد و حتماً شنیده می‌شود.

4. امکان انتقال حس خاص

قبلاً راجع به انتقال حس از طریق صدا صحبت کردیم‌. علاوه بر این که این موضوع از ایجاد سو تفاهم جلوگیری می‌کند، این امکان را به شما می‌دهد تا متناسب با نوع پیام و هدف شما از ارسال آن، حس خاصی را انتقال دهید. این امکان مخصوصاً در فعالیت‌های بازاریابی و پیام‌های تبلیغاتی استفاده دارد. مثلاً می‌توانید حس مهربانی، تأکید یا هر چیز دیگر که متناسب با نوع کسب و کار و هویت برند شما است، به مشتری انتقال دهید.

5. هزینه کمتر

این حقیقت دارد و برخلاف انتظار، هزینه ارسال پیامک صوتی از پیامک متنی کمتر است. چرا که در هر پیام متنی شما تنها قادر به ارسال ۱۶۰ کاراکتر هستید. در حالی که در هر دقیقه از پیام صوتی می‌توانید حجم وسیعی از اطلاعات را به صورت مؤثرتر انتقال دهید.

خب. دیدیم که پیام صوتی هنوز هم روح و جان تلفن است و جایگاه خود را در میان امکانات متنوع ارتباطی تلفن امروز به خوبی حفظ کرده. اگر صاحب کسب و کار هستید به خوبی می‌توانید با استفاده از مزایای ارسال پیام صوتی صدای برند خود را به گوش مخاطبان و مشتریان خود برسانید.

 

در صورتی که به اطلاعات بیشتری در این زمینه نیاز دارید یا سوالی برایتان پیش آمده است ، با بخش پشتیبانی پارس گرین به شماره تلفن 02141757000 تماس بگیرید .

 

telephone

مشاوره-رایگان

جهت ثبت نام سامانه پیامک صوتی پارس گرین عدد 2000 را به سامانه10001391 پیامک کنید و یا از لینک زیر اقدام نمایید.

ثبت-نام-پنل-پیامکی

 
کد BSC : -70951607614192024-1891546502-32228;